Kiireinen tapahtumaviikko alkoi – IoT nousee esille

Tänään alkaa Helsingin messukeskuksessa Advanced Engineering – tapahtuma,joka kokoaa lähes 60 näytteilleasettajaa.  Mukana on teollisuuden koneenrakennusta ja IoT-tekniikkaa. Lisää esineiden internetistä kerrotaan torstaina 31.5, kun Arrow järjestää  IoT Summit -tapahtumansa.

Helsingin messukeskuksessa järjestettävä Advanced Engineering – tapahtumassa ovat esillä IoT-aiheella  Bittium ja RD Velho. Lisäksi IoT on aiheena myös elektroniikan suunnittelupalveluita tarjoavien yritysten osastoilla.

Bittium esittelee IoT-tuotekehityspalveluidensa lisäksi Mobile Router Toolkit-ratkaisua OEM-asiakkaille. Kyseessä on monikanavaisiin reitittimiin ja IoT-järjestelmiin integroitava ohjelmistoratkaisu, jonka avulla varmistetaan katkeamattomat yhteydet.

https://rdvelho.com/sites/default/files/styles/large/public/field/image/640x320.png?itok=qZjynVQ_
Kuva: RD Velho

RD Velho esittelee näyttelyssä NB-IoT-laitteen ja uuden palvelumallin teknologian käyttöönottoon. RD Velho on pilotoinut yhteistyössä Telian kanssa NB-IoT-ratkaisuja muun muassa Postin, Konecranesin ja Oulun Energian kanssa.

’’NB-IoT:n avulla voidaan synnyttää ja täydentää ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia, joissa hyödynnetään uusinta teknologiaa ja kehitetään samalla asiakkaiden liiketoimintaa’’, RD Velhon IoT-johtaja Juha Lyijynen kertoo.

Yritys esittelee IoT-ratkaisuaan Advanced Engineeringin Nikola Tesla -foorumilavalla 30.5. kello 9-11. Advanced Engineering -tapahtuma jatkuu Messukeskuksessa, Helsingissä keskiviikkoon.

Arrow IoT Summit torstaina 31.5.

Kuva: Arrow IoT Summit 2017

Helsinki-Vantaan lähellä sijaitsevassa Scandic-hotellissa järjestettävä Arrow IoT Summit kasvattaa kävijämääräänsä.

Laajan tekniikkapitoisen seminaaritarjonnan lisäksi mukana on myös yli 50 elektroniikan ja IoT-alan komponentti- ja palveluyritystä.

Tapahtumassa kuullaan myös Muonion älytiestä ja kuskittomien autojen testaamisesta. Kansainvälisten keynote-puhujat kertovat tulevaisuuden IoT-trendeistä ja start-up-yritykset omista tuote- ja palveluratkaisuistaan. Esillä on myöx uusimman IoT:n tila Suomessa -barometrin tulokset.

LISÄÄ: Advanded Engineering 29.-30.5.2018  (LINKKI) ja Arrow IoT Summit 31.5.2018 (LINKKI).

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018