Huippunopea AD-muunnin ohjelmistoradioihin

Analog Devicesin 12-bittinen radiotaajuus-ADC asettaa uudet suorituskykyarvot ohjelmistoradio- ja mittaussovelluksiin. AD9213:ssa on valmistajan mukaan kilpailijoita parempi suorituskyky sekä suurempi Nyquist-kaistanleveys, näytteenottotaajuus ja analoginen kaistanleveys.

Analog Devicesin AD9213 on yksikanavainen 12-bittinen 10.25 giganäytettä sekunnissa nopeutta tukeva AD-muunnin. Se sisältää valinnaisen, itsenäisesti ohjelmoitavan digitaalisen signaalin taajuuden alas muuntimen (DDC) lohkon, valinnaisen PLL:n ja JESD204B-liitännän.

Piirin suorituskyky mahdollistaa RF-signaalien digitoinnin yli neljän gigahertsin signaalikaistalla sekä mahdollisuuden käsitellä radiosignaaleita yli kuuden gigahertsin taajuudella.

Korkea näytteenottotaajuus ja integroitu jälkikäsittely mahdollistavat laajakaistaisten sovellusten lisäksi suorituskyvyn parantumisen kapeakaistaisissa sovelluksissa. Ominaisuudet ovat tärkeitä ilmailu- ja puolustus-, mittalaite- ja viestintäsovelluksissa.  Uusi piiriratkaisu parantaa järjestelmien integrointia ja samalla pienetävät virrankulutusta.

AD9213 näytteenottotaajuus auttaa tietoliikenneratkaisujen lisäksi testaus- ja mittausvalmistajia, jotka piirin avulla voivat parantaa oskilloskooppien ja signaalianalysaattorien suorituskykyä.

Lisää: Analog Devices (LINKKI), tuotetieto AD9213 (LINKKI), sovellustieto (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!