Kompaktia jännitemittausta

Sveitsilänen LEM esittelee Nürnbergin PCIM-messuilla DVC 1000-P -moduulia eristettyihin nimellisjännitemittauksiin rautatieliikenne- ja teollisuussovelluksiin. Uutuus on yhteensopiva IRIS-standardin (International Railway Industry Standards) kanssa.

LEM:n uusi DVC 1000-P-anturi mittaa jännitteitä suoraan ensiöpuolen liitännän kautta sisäänrakennetun vastusverkon ja muutaman muun komponentin avulla joiden kautta mitattava jännite ohjataan isolointivahvistimeen.

Moduuli mittaa nimellisjännitteen aina 1000 volttiin (RMS) saakka. Eristystestijännite on 4,2 kV. Isoloitu signaali muokataan ja siirretään muuntimeen, jonka lähtö kuvastaa ensiöjännitettä.  Muita lisäkomponentteja ei tarvita, piiri vain liitetään mitattavaan jännitteeseen.

Kokonaistarkkuus on, +/- 1 prosentti +25°C:ssa ja yli -40°C … +85°C:n lämpötila-alueen +/- 1.5 prosenttia Moduulin ulkomitat ovat  37 x 43 x 23,5 mm, ja voidaan asentaa suoraan piirikortillle. Kotelo painaa 22 grammaa ja on 60 prosenttia kevyempi kuin vastaavat kilpailijat, LEM vakuuttaa tiedotteessaan.

Lisää: LEM (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelija Etra Electronics (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!