Brittiyritys tuo huippuäänen televisioon

Philips-televisioita tuottava TP Vision on sopinut yhteistyöstä huipputason hifikaiuttimia kehittävän brittiyritys Bowers & Wilkinsin kanssa. Ensimmäiset yhteistyön hedelmät tullaan näkemään Berliinin IFA-messuilla myöhemmin tänä vuonna.

Kummallakin yrityksellä on historia omien vahvuuksiensa kehittämisessä, mutta silti televisioissa äänentoistoon ei juurikaan ole erilliskaiuttimia lukuunottamatta panostettu.

“Olemme liian pitkään antaneet äänen jäädä taka-alalle kun puhutaan televisiosta ja sen luomasta katselukokemuksesta. Varsinkin uusien Philips OLED-televisioiden upea kuvanlaatu vaatii rinnalleen loistavan äänentoiston’’, sanoo TP Visionin markkinointijohtaja Martijn Smelt.

Bowers & Wilkinsin, B&W on yksi arvostetuimpia kaiutinvalmistajia.  ”Uudet televisiot tulevat pitämään sisällään yhtiömme tunnetun `Sound by Bowers & Wilkins`-äänentoiston’’, lupaa Bowers & Wilkinsin CRO Richard Campbell.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!