Suomalainen etäyhteyslaite teollisuuden IoT-ratkaisuihin

Tosibox on saanut toimituksiin uusimman teollisuuden IoT-ratkaisuihin tarkoitetun Lukko 500 -etäyhteyslaitteen. Oululaisyrityksen uutuus  soveltuu myös turvallisuusalalle ja toimistojen verkkoyhteyksiin.

Tosiboxin uusi Lukko 500 sopii teollisuusasiakkaille, jotka hyötyvät teollisuusmallin virtaliittimestä, integroidusta DIN-kiskokiinnitysstelineestä ja muustakin teollisuusluokan rakenteesta. Alumiinikotelo täyttää IP20-kotelointiluokan ja siinä ei ole tuuletinta.

”Tämän uuden tuotteen luonti pohjautuu asiakkaisiimme ja heidän tarpeisiinsa. Yhteydet ovat entistäkin luotettavammat kahden SIM-korttipaikan ansiosta, sillä vikasietoisuus on parempi yhteen operaattoriin verrattuna”, sanoo Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö.

Uutuuslaitetta voidaan käyttää myös vaativien IT-verkkoinfrastruktuurien yhdistämiseen sekä entistä edullisempien etäyhteysratkaisujen rakentamiseen liiketoimintatarpeisiin. VPN-siirto sopii esimerkiksi valvontakameroiden videokuvan etäyhteyksiin.

Uudessa Lukko 500:ssa on kyberturvallisuusominaisuudet, kuten salaus- ja todennusavainten turvallinen säilytys laitteistopohjaisessa suojaussäilössä, mikä tekee laitteen tunnistetietojen kopioimisesta tai väärentämisestä mahdotonta.

Laitteistossa ohjelmiston eheys ja luottamuksellisuus tarkistetaan aina käynnistyksen yhteydessä. Lisäksi kaikki ohjelmistopäivitykset allekirjoitetaan ja tarkistetaan salatusti ennen asennusta, millä varmistetaan, että ainoastaan valmistajan tuotepäivitykset ovat sallittuja.

Kaapeli- ja Wifi-yhteyksien lisäksi tarjolla on lisävarusteena LTE-yhteydet.

Uudessa tuotteessa on CE-merkintä. FCC- ja UL-merkinnät lisätään myöhemmin. Tuotteet valmistetaan Suomessa.

Lisää: Toshibox (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!