Kannettavia mikroja ammattikäyttöön

Lenovon ThinkPad-perhe täydentyy uudella ThinkPad P1-kannettavalla mikrolla. Kyseessä on yrityksen ohuin ja kevyin kannettava työasema, johon on tarjolla 8. sukupolven Intel Xeon- tai Core-prosessorit sekä NVIDIA Quadro P1000- ja P2000-näytönohjaimet. Tarjolle on tulossa myös isommalla ruudulla varustettu Thinkpad P72-malli.

Lenovo ThinkPad P72.

Lenovon ThinkPad P1 -koneen 15-tuumainen 4K UHD -kosketusnäyttö toistaa AdobeRGB-väriavaruuden 100-prosenttisesti. Varustelu sisältää myös M.2-liitäntään kytketyn neljän teratavun massamuistin ja 64 gigatavua keskusmuistia 2667 MHz:n kellotaajuudella.

ThinkPad P1 on tuttuja elementtejä, kuten musta viimeistely ja lasinen tasohiiri, mutta yksityiskohdat on huomioitu aivan erityisesti. Esimerkiksi virtalähde on jopa 35 prosenttia pienempi ja kevyempi kuin edellisissä malleissa.

Lenovolta on samalla tulossa toinenkin uutuus, 17 tuumaisella näytöllä varustettu ThinkPad P72, johon on tarjolla myös 8. sukupolven Intel Xeon- ja Core-prosessorit sekä NVIDIA Quadro -näytönohjain P5200-versioon asti.

Tallennustilaa P72-mallista löytyy kuusi teratavua, keskusmuistia voi olla 128 gigatavua, ja lisäpotkua saadaan 16 gigatavun Intelin Optane -välimuistista.

Lisää: Lenovo (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran viikossa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/