Langaton tulee kiinteän yhteyden avuksi – myös vikatilanteissa

Telia tuo ensimmäisenä Suomessa kiinteän ja mobiilinetin yhdistävän ratkaisun. Siinä hyödynnetään hybridireititintä, joka käyttää samanaikaisesti kiinteää ja mobiilinettiä. Nopeuden lisäksi hybridiyhteydestä on apua myös vikatilanteissa.

Telian mukaan uusi hybridilaajakaista täydentää nettiyhteyksien valikoimaa erityisesti alueilla, joilla ei vielä ole tarjolla valokuitua ja joilla kiinteän netin nopeudet eivät ole kehittyneet mobiiliyhteyksien tahtiin.

Hybridilaajakaistassa molemmat nettiyhteydet, kiinteä ja 4G-mobiili, toimivat samanaikaisesti. Niiden nopeudet ja kapasiteetti yhdistyvät nopeaksi kodin wifi-verkoksi.

”Tuplayhteydellä toimivasta netistä on sekin etu, että mahdollisissa vikatilanteissa toinen yhteyksistä pitää kodin netissä”, liiketoimintapäällikkö Kalle Muhonen Telialta.

Kuva: Shutterstock