Harley-Davidson hakee lisää elektroniikkaosaajia

Amerikkalainen moottoripyörämerkki Harley-Davidson aikoo kiihdyttää elektroniikan käyttöä ja uudenlaisten sähköpyöriensä kehitystä perustamalla Piilaakson tutkimus- ja kehityslaitoksen. Uusi yksikkö keskittyy sähköisten ajoneuvojen ja muun muassa näihin liittyvien akkujen, tehoelektroniikan ja laitteiden suunnitteluun ja tuotantotekniikan kehittämiseen.

Harley-Davidson on aloittanut sähköisiin ajoneuvoihin erikoistuneen henkilöstön rekrytoinnin. Uusi laitos työllistää aluksi noin 25 henkilöä, suurin osa rekrytoitaneen Piilaakson alueelta.

“Uusi tutkimus- ja kehityslaitos Piilaakson sydämessä auttaa osaltaan meitä saavuttamaan asetetut uuden tavoitteet ja toimii osoituksena sitoutumisestamme johtaa sähkömoottoripyöräilyä”, kertoi Harley-Davidsonin presidentti ja toimitusjohtaja Matt Levatich.

Harley-Davidson kertoi heinäkuussa 2018 uudesta More Roads to Harley-Davidson -kasvusuunnitelmastaan. Yritys aikoo lanseerata ensimmäisen sähköisen moottoripyörämallinsa LiveWiren ensi vuoden aikana. LiveWire-mallille on odotettavissa muutaman vuoden sisään myös jatkoa, sillä mallistoa laajennetaan pienemmillä vaihtoehdoilla.

Uusi tutkimuskeskus toimii satelliittina Harley-Davidsonin Wisconsinin Wauwatosassa sijaitsevalle Willie G. Davidson Product Development Facility -tuotekehityslaitokselle ja sen odotetaan avautuvan tämän vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/