AlihankintaHeat2018: Startupit uudistavat alihankinnan toimintatapoja

Perinteinen Tampereen Alihankinta-messuilla syyskuun lopulla, järjestetään jo kolmannen kerran startupien ja teollisuusyritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHeat. Tapahtuma laajenee samalla yksipäiväisestä kolmipäiväiseksi ja siirtyy messujen ytimeen pääaulaan. Mukana on 11 suomalaista it- ja uuden teknologian startup-yritystä ja Sampo – valmistettu Suomessa -kampanja.

Tampereen Alihankinta-tapahtuma haluaa Heat-osuudella haastaa teollisuuden perinteiset ajattelu- ja toimintatavat sekä kääntää alan toimijoiden katseet tulevaisuuden älykkääseen teollisuuteen.

Heat Stagella on luvassa ajankohtaisia puheenvuoroja, keskusteluja ja pitchaus-esityksiä. Startup-osuudessa visioidaan myös, miltä suomalaisen valmistavan teollisuuden tulevaisuus näyttää ja kuinka teknologiat muuttavat toimintatapoja.

’’Heat Stagella kuullaan alan odotuksista, näkymistä sekä uudistuvasta ja älykkäästä teollisuudesta. Mukana on innostavia startupeja ja kasvuyrityksistä kiinnostuneita kumppaneita”, kertoo Tampereen Messujen ja Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

Startupeista paikavalla ovat 360Mediatalo, Coup4 , Eligo Studio/eligo.live, Chainfrog , Fuusio Labs, Sensoan, Trelic, TreSolver, UnSeen Technologies, Vaisto Solutions ja Wizense.

Startup-tapahtuman pääkumppani on Business Finland, joka esittelee tapahtumassa myös neljä suomalaista menestystarinaa: Hydroline, Etteplan, Amomatic ja Plastep sekä Business Finlandin Sampo – valmistettu Suomessa -kampanjansa. ’’Ohjelmalla tavoitellaan alan innovaatiotoiminnan ja tuotannon vahvistumista sekä uusia investointeja suomalaisiin yrityksiin’’, kertoo kampanjan vetäjä Jarmo Raittila Business Finlandista.

Heat-tapahtuman innovaatiopartnereina ovat 3D Step, Alexandria Pankkiiriliike, Gronlund Palvelut, Sandvik Mining and Construction, Tasowheel Group ja Tampereen teknillinen yliopisto.

Muita kumppaniyrityksiä tapahtumalle ovat Dimecc-innovaatioyhteisö  (Demola, Finnish Industrial Internet Forum FIIF, Intelligent Industry), MSK Group, Nordea, Normet , Pemamek, Pirkanmaan Yrittäjät, Ponsse , PwC Suomi, Rejlers Finland , Sarsa-Yhtymä/Icareus, Tampereen kauppakamari, Tribe Tampere ja YardMate.

Heat-startup-tapahtuman järjestää Tampereen Messujen tapahtumatoimisto Finland Events yhteistyössä Rapid Action Groupin kanssa.

Lisää: Alihankinta, 25.–27.9.2018 Tampereella (LINKKI) ja AlihankintaHeat2018-ohjelma (LINKKI) ja AlihankintaTV-kanava (LINKKI) sekä Business Finlandin Sampo – valmistettu Suomessa -kampanja (LINKKI).

Kuvituskuva: Shutterstock

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/