Tulevaisuuden tuotekehitys rantautuu tammikuussa Ouluun

Aiempina vuosina suursuosiota saavuttanut tuotekehitystapahtuma järjestetään nyt Oulun Uudella Seurahuoneella ensi vuoden alussa. Viidettä kertaa järjestettävässä tapahtumassa haetaan ideoita erityisesti digitaaliseen tuotekehittämiseen ja tulevaisuuden uudenlaisiin työkaluihin.

Tammikuun 10. päivä Oulussa järjestettävän tuotekehitys-seminaarin teemoja ovat uudet liiketoimintamallit, voittavan organisaation rakentaminen sekä tulevaisuuden tuotekehityksen työkalut. Tapahtumassa jaetaan ideoita digitaaliseen tuotekehittämiseen eri puolilta organisaatiota.

’’Oulu on jo pitkään ollut suomalaisen innovoinnin ja uusien tuoteideoiden kehto. Halusimme tottakai tuoda Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaarin Ouluun, jotta voisimme yhdessä vahvistaa tuote- ja palveluorganisaatioita ympäri Suomen’’, toteaa tapahtumaa järjestävän Contribyten toimitusjohtaja Henri Hämäläinen.

Tapahtuman avaa yrittäjä ja kirjailija Jurgen Appelo puheellaan ”Startup, Scaleup, Screwup”. Maailman suosituimpiin johtamisen asiantuntijoihin kuuluva Appelo on nimetty muun muassa 100 parhaan johtamisen luennoitsijan joukkoon sekä kuudenneksi vaikutusvaltaisimmaksi henkilöksi ketterän kehittämisen saralla.

Myös Appelon blogi on niittänyt kunniaa – se on listattu kolmanneksi suosituimmaksi Agile-blogiksi koko maailmassa. Appelon kirjoittamat kirjat ovat olleet todella suosittuja ja nousseet myydyimpien kirjojen listalle ympäri maailman. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa Startup, Scaleup, Screwup, jossa käsitellään tuote- ja palveluinnovaatioden kehittämistä valmiiksi tuotteiksi.

Lisää: Tulevaisuuden tuotekehitys, 10.1.2019, Oulu (LINKKI)

Kuva: Tulevaisuuden tuotekehitys 2018 Helsingissä.

Korjattu tapahtuman päivämääräksi 10.1.2019.

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!