UPS-laite kertoo milloin akku pitää vaihtaa

Eatonin uudet 9SX UPS-laitteet on tarkoitettu pienten data- ja IT-keskusten sekä varastoinnin, teollisuuden ja terveydenhuoltoalan käyttöön. Ne laajentavat nykyistä UPS-valikoimaa laajemmalle tehoalueelle (700 VA–6 kVA) ja tulevat saataville tornimalleina. Laite jopa neuvoo milloin akku pitää vaihtaa.

Suomessakin UPS-laitteita valmistavan Eatonin 9SX-sarja on jatkoa vuonna 2008 esitellylle 9130 UPS -tuotesarjalle. 9SX -sarjaan on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten energianmittaus, joka seuraa energiankulutusta UPS-tasolla tarkkailemalla kilowattituntien määrää, parempi LCD-näyttö ja enemmän mittareita, jotka kertovat nopeasti ja tarkasti UPS-laitteen tilan.

Laite suosittelee jopa, milloin akku kannattaa vaihtaa. Siinä on automaattinen EBM-tunnistus (Extended Battery Module). 9SX-tuotesarjalla on tehokerroin 0,9, joten se voi tarjota suuremman suorituskyvyn (watteina) ja suojaa laitteita entistä paremmin. Uusi 9SX on suunniteltu aiempaa luotettavammaksi ja hyödyntää kaksoismuunnosteknologiaa.

Laite seuraa jännitteen ja taajuuden muutoksia, ja osaa reagoida automaattisesti ylikuormitukseen tai mahdolliseen tekniseen häiriöön. Kun 9SX yhdistetään virtualisointivalmiiseen Intelligent Power Manager -ohjelmistoon, sen seuranta ja hallinta voidaan tehdä virtualisoidulla hallinta-alustalla, kuten VMwaren vCenter tai Microsoftin HyperV.

Lisää: Eaton ja tuotetieto (LINKKI)