Linda Liukas naisteknologiavaikuttajien listalle

Lasten koodauskirjoilla maineeseen noussut Linda Liukas on ainoana suomalaisena eurooppalaisten naisteknologiavaikuttajien talouslehti Forbes-listalla. Lehti listasi naisteknologiavaikuttajia nyt ensimmäistä kertaa.

Yhdysvaltalainen talouslehti Forbes suitsuttaa listallaan Liukasta muun muassa siitä, että hän on ollut perustamassa Rails Girls -metodia, jolla opetetaan tytöille koodauksen alkeita. Forbesin Europe’s Top 50 Women In Tech -lista on ensimmäinen, jossa nostetaan eurooppalaisia naisteknologiavaikuttajia.

”Työssäni puolustan pienten tyttöjen ja poikien oikeutta ymmärtää teknologistuvaa maailmaa, mutta Forbesin lista osoittaa, että myös aikuiset kaipaavat epätyypillisiä roolimalleja teknologia-alalle”, Linda Liukas kommentoi pääsyään listalle.

Liukkaan uusin kirja Otavan julkaisema Hello Ruby – Robotti koulussa sukeltaa Rubyn matkassa tekoälyn maailmaan. Kirja keskittyy tekoälyyn tasolla, jota ymmärtävät lapset ja aikuiset.

LISÄÄ: Europe’s Top 50 Women In Tech, Forbes (LINKKI)

Uusimmat teknologiauutiset kätevästi uutiskirjeessä – kerran kuukaudessa. (LINKKI)

LUE – UUTTA  – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2018/