Tampereen IoT-tapahtuma hakee esiintyjiä

Tampereen ammattikorkeakoulun vuosittainen IoT-tapahtuma järjestetään ensi vuonna maaliskuussa jo neljättä kertaa. Pääteemoina seminaarissa IoT:n lisäksi ovat 5G-tekniikka ja koneoppiminen. Tapahtuman esiintyjien ja näytteille asettavien yrityksien haku on käynnissä.

Tulevan IoT-seminaarin ohjelmasta ja järjestelyistä vastaa ensimmäistä kertaa tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden yhdistys Source ry.

IoT-seminaarin järjestelyissä ovat mukana  opiskelija Sander Kallio Source ry:stä (vas.) ja TAMK:n yliopettaja Mauri Inha.

Aikaisempien IoT-seminaarien organisoinnista huolehtinut tieto- ja viestintätekniikan yliopettaja Mauri Inha on tyytyväinen, että opiskelijat ottavat vastuun isosta tapahtumasta.

’’Ensimmäisen vuoden opiskelijoita on nyt mukana oppimassa tapahtumajärjestelyjä, joten seminaarin jatkuvuus on turvattu’’, Mauri Inha iloitsee.

Seminaariohjelma valmistuu tämän vuoden loppuun mennessä, mutta tapahtuma hakee edelleen lisää puhujia ja näytteilleasettajia. IoT:n lisäksi 5G ja koneoppiminen saavat kumpikin oman salinsa.

’’Tällä hetkellä meillä on jo tiedossa hyvä määrä esiintyjiä ja yrityksiä”, kertoo tieto- ja viestintätekniikan opiskelija Sander Kallio. Lisä ei ole kuitenkaan pahitteeksi.

Sanders painottaa, että tapahtuma on edelleen osallistujille edelleen ilmainen, mutta näytteille asettavilta yrityksiltä perimme pienen maksun, jolla tuemme yhdistyksemme toimintaa.

Lisää: IoT-seminaari 13.–14. maaliskuuta 2019 (LINKKI).

Kuvat: TAMK