Kolikon kokoinen Bluetooth 5.0 -moduuli + kehityssarja

STMicroelectronicsin IoT-kehityskortti perustuu BlueNRG-2 Bluetooth low energy 5.0 -järjestelmäpiiriin. Kortti pystyy liikennöimään Bluetoothin välityksellä Applen iOS- tai Android-sovelluksen kanssa. Pyöreä IoT-moduuli on halkaisijaltaan 2,5 cm ja toimii tavalisella CR2032-paristolla.

STMicroelectronicsin BlueNRG-Tile-kehityskortti sisältää Arm Cortex 0 -suorittimen lisäksi useita antureita kuten kiihtyvyysmittauksen ja gyroskoopin, magneettimittarin, paineen, kosteuden, lämpötilan mittauksen sekä mikrofonin ja FlightSense-etäisyysanturin. Piiri tukee erittäin nopeaa herätystä sekä tehokasta 9-akselista inertiaalista anturifuusiota.

Kortti hyödyntää  uuden Bluetooth 5.0 -verkkoyhteyden ominaisuuksia, mukaan lukien Bluetooth Mesh 1.0. Kortti tukee myös MultiNode-sovelluksia aina 32 tuhannen solmun verkkoon saakka. Uusi kortti kuluttaa erittäin esimerksi valmiustilassa 25uA ja nukutettuna tietonsa säilyttävä 900 nA.

ST tarjoaa anturisolmulle ohjelmistokehityspaketin (SDK), jota tarvittavan IoT-solmun tai solmujen verkon luomiseen. Mukana on myös BlueNRG-verkon verkkokirjasto, MEMS-anturisalgoritmit ja esimerkkejä lähdekoodimuodossa. Tarjolla on ST BLE -anturit- ja ST BLE Mesh -sovellusohjelmat Applen iOS- ja Android-älypuhelimille.

ST Microelectronin STEVAL-BCN002V1B-sarja sisältää BlueNRG-kortin (STEVAL-BCN002V1), ohjelmointiympäristön (SDK) sekä STEVAL-BCN002V1D-ohjelmointilaitteen BlueNRG-moduulien ohjelmointiin ja testaamiseen.

Lisää:  ST Microelectronics (LINKKI), BlueNRG-2-tuotetieto (LINKKI), kehityssarja (LINKKI) ja artikkeli Bluetoothin uusista muodoista Uusiteknologia 2/2017-lehdessä (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!