Sisätilarobotti osaa suunnistaa ja kuljettaa

Sisätilalogistiikkaan erikoistuneiden kuljetusrobottien tarjonta laajenee ensi kevään aikana Solteqin autonomisella robottiratkaisulla. Kokonaisjärjestelmässä yhdistyvät robotiikan lisäksi tekoäly ja konenäkö sekä syväoppimisen hyödyt.

Solteqin markkinoille tuoma Indoor Logistics Robot pystyy liikkumaan yrityksen mukaan erilaisissa sisätiloissa ympäristöä robotin kolmiulotteisesti mallintavan konenäkönsä ansiosta.

Uutuusrobotti soveltuu myös julkisiin tiloihin, joissa on väisteltävää henkilöliikennettä. Robotin ohjaus on integroitavissa myös toimiviin muihin järjestelmiin, kuten hisseihin.

Uuden sisätilarobotin kuljetuskapasiteettia on yli 100 kiloa ja yhtenäinen toiminta-aika peruskuormituksella noin kymmenen tuntia. Kuorman kantamiseen tarkoitetut ratkaisut, kuten tasot, räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tulossa on myös Solteq Retail -robotti myymäläympäristöön, joka voi avustaa tilausrutiinien tehostamisessa. Yritys räätälöi myös tarvittaessa japanilaisen SoftBank Pepper -humanoidirobotteja yrityskäyttöön.

Lisää: Solteq (LINKKI)

TAUSTAA: Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen yritys, joka on erikoistunut myös liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!