Pieni ja suurempi oskilloskooppi korjaamolle

Uusissa autoissa moottorinohjausjärjestelmän vikoja, jotka voidaan määrittää sopivalla oskilloskoopilla. Kiinalainen Micsig tarjoaa korjaamokäyttöön tablettityyppisen malliston lisäksi pienemmän MS207T-oskilloskoopin.  Tablettiskooppeista on tarjolla useita versiovaihtoehtoja.

Kiinalaiset Micsig-oskilloskoopit ovat kompakteja kosketusnäytöllä varustettuja oskilloskooppeja, joiden ilmoitetaan kestävän työvälineitä esimerkiksi auto- ja konekorjaamoille. Käyttölämpötila: 0 – 45 °C.

Suurempi tablettioskilloskooppi on varustettu kahdeksan tuuman 800 x 600 pikselin kosketusnäytöllä. Skoopissa on kaksi (MSTO1152P) tai neljä kanavaa (MSTO1104P). Kkaistaleveydet ovat 150 MHz/100 MHz ja sisäistä muistia kahdeksan gigatavua. Laitteissa on 8000 milliampeerin litiumioniakku.

Pakkaus sisältää oskilloskoopin, mittajohdot, verkkovirtalaturin, kalibrointitodistuksen ja englanninkielisen pikakäyttöoppaan sekä ilmaisen ohjelmiston PC:lle ja Androidille. Oskilloskoopit ovat varustettu USB-liitännällä, joten tiedonsiirto onnistuu sovellusohjelmistolla PC:lle tai Androidille.

Toinen mallisarja MS207Ton 5,7 tuuman kosketusnäytöllä varustettu versio. Siinä on kaksi kanavaa ja kaistaleveys on 70 megahertsiä ja näytön erottelukyky 640 x 480 pikseliä.  Vaihdettava LiIo-akku on kooltaan 6000 milliampeeria.

Laitteen mittaustulokset saatavilla sekä graafisessa että tekstimuodossa. Ohjaustapoja on kosketusnäyttö, näppäimet tai rulla. Käyttölämpötila: -20 – +45 C°.

Myyntipakkaus sisältää oskilloskoopin, mittajohdot, 6000mAh akun, verkkovirtalaturin, miniUSB-johdon, Basic ScopeSuite -ohjelmiston, kalibrointitodistuksen ja englanninkielisen käyttöoppaan.

Lisää: Micsig (LINKKI) ja jakelijat IO Signal Oy (LINKKI) ja Kaha (LINKKI) ja muut jakelijat maailmalla (LINKKI)