Arrow tuo IoT-kisan Digitan kanssa – tarjolla 500 LoRa-yhteyttä

Arrow lähtee tarjoamaan startupeille Digitan kanssa työkaluja IoT-ratkaisujen kehittämiseen. Ensi toukokuun Arrowin IoT Summitissa tullaan julkaisemaan myös parhaimmat LoRaWAN-teknologialla toteutetut ratkaisut. Digita tarjoaa osallistujille 500 ilmaista LoRa-anturiverkkoyhteyttä.

Komponenttijakelija Arrow ja teleoperaattori Digita haluavat rohkaista suomalaisstartupeja käynnistämään ja kehittämään IoT-liiketoimintaansa. Sitä varten Arrow ja Digita ovat julkistaneet myös Arrow Digita StartUp Challenge -kilpailun, joka käynnistyi tammikuun 2019 alussa.

Arrowin ja Digitan kisaan voivat osallistua suomalaisen y-tunnuksen omaavat, vuonna 2016 perustetut tai sitä nuoremmat yritykset. Palkintona on Arrowilta 5 000 euroa jaettuna parhaiden kesken, ja Digitalta tuhat LoRa-verkkoyhteyttä vuodeksi voittajien käyttöön.

Mikäli yritys haluaa oman ratkaisunsa tulevan arvioiduksi niiden ehdotusten joukossa, jotka esitellään toukokuun Arrow IoT Summit 2019 -tapahtumassa, ratkaisun tulee olla valmiina huhtikuun loppuun 2019 mennessä. Linkki osallistumiseen löytyy uutisen perästä.

Kuva: IoT Paja

Arrow tarjoaa mukaan lähteville yrityksille 15  prosentin alennuksen LoRaWAN-teknologiaa hyödyntävistä laitteista ja Digita 10 ilmaista LoRaWAN-yhteyttä vuodeksi kuitenkin siten, että niiden voimassaolo päättyy 31.12.2019. Tarjolla on kaiken kaikkiaan 500 ilmaista yhteyttä.

Lisäksi espoolainen IoT Paja –säätiö auttaa StartUp Challengeen osallistuvia yrityksiä tarjoamalla käyttöön Espoon Keilalahdessa kehityslaboratorionsa ja henkilöstönsä IoT-laitteistojen tuotteistamisessa.

Parhaimmat LoRaWAN-teknologialla toteutetut ratkaisut esitellään 23. toukokuuta Vanstaalla järjestettävässä Arrow’n IoT 2019 Summitissa.

Lisää: Arrow Digita StartUp Challenge (LINKKI) ja Arrow IoT Summit 23.5.2019 (LINKKI, nyt 2018 tiedot ja esityskalvot ladattavissa)

Kuvituskuva: Shutterstock

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018