Elgood osti Nylundin kaapelit ja komponentit

Komponenttijakelija Nylund on myynyt Elgood Oy:lle liiketoimintakauppana liitin-, kaapeli- ja muut elektroniikan komponenttiedustukset sekä annosteluun liittyvät tuotteet. Vuosi sitten Elgood osti Fintronicin komponenttitoiminnot ja kaksi vuotta sitten Partco-komponenttikaupan.

Nylund Group ilmoittaa panostavansa liiketoimintakaupan jälkeen valaistuksen ja valaistuksen ohjauksen ratkaisuihin, sekä tietoverkkoihin, joista haetaan myyntitiedotteen mukaan voimakasta kasvua

Ruotsalaiseen Addtech-konseniin kuuluva Elgood on laajentunut viime vuosina erityisesti yrityskaupoin. Addtech-konsernia koostuu noin 140 liikeyrityksestä. Suomessa yrityksellä on ollut toimintaa vuodesta 1997.

Elgoodin nykyisin toiminta on suuntautunut toimitusjohtaja Timo Niinimäen mukaan yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen.  Yrityksellä on tarjontaa myös elektronisten koneiden ja laitteiden kehitystarpeisiin lämmönhallinnassa, liittimissä, kaapelistoissa, näytöissä, piirilevyissä ja osakokoonpanoissa.

Suoran teollisuusmyynnin lisäksi yritykseen kuuluu elektroniikan Partco-nettikauppa, jolla on myymälä myös Helsingin Malmilla.  Elgoodin liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 27. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Viron Keilassa.

Uusimman liiketoimintakaupan kautta Elgoodille siirtyivät Nylundin valikoimista esimerkiksi  Nordsonin EFD;n, Mentorin, Amphenolin, Beldenin, Lumbergin, Vacuumschmeltzen ja Danothermin edustukset. Myös Nylundin teollisuusliiketoiminnan kolme asiantuntijaa siirtyivät myös Elgoodin palvelukseen.

Lisää: Elgood Oy (LINKKI)

Kuva: Belden

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018