Helppoa tekoälyä IoT-moduuliin

Avnetin SmartEdge Agile on IoT-moduuli, joka on kehitetty yhteistyössä Octonionin ja piirivalmistaja ST Microelectronicsin kanssa. Ratkaisu sisältää yhdeksän eri anturia ja keinot tekoälyn tuomiseen ilman varsinaista koodauskokemusta.

SmartEdge Agile -kortti perustuu 80 megahertsin 32-bittiseen Brainium STm32 -prosessoripiiriin, jossa on ARM Cortex-M4-ydin. Moduuli on rakennettu modulaariseksi eli tarjolla on anturilevy, liitäntäkortti ja USB-tyypin C-liitinratkaisu.

Laite on CE- ja FCC-sertifioitu Bluetooth Low Energy 5.0 tietoliikenteellä. Sisäinen akku voidaan ladata USB C -liitännällä. Se sisältää myös suojatun elementin vaihdettujen tietojen todentamiseen, salaukseen ja eheyden toteuttamiseen.

IoT-ratkaisun kehittäjät voivat hyödyntää moduulissa SmartEdge Agile -ohjelmaa Octonionin Brainium-nettiportaalin ja Microsoft Azure-palvelun AI Studion kautta. Brainium-portaalilla voidaan aloittaa konseptin todistus (POC) hyödyntämällä yli 20 ennalta määriteltyä AI-algoritmia.

Brainium-portaali tarjoaa myös reaaliaikaisen käyttöliittymän, laitteiden tietojen hallinnan, tietoturvaturvamallin sekä AI Studion liikkeen ja värähtelyn analysointiin. Vedä ja pudota – hallittava käyttöliittymä tukee myös laitteen seurantaa, laitevarausta ja muuta laitteiden hallintaa.

Smart Edgen anturilevy sisältää kaksi ST Microelevtronicsin 3D-kiihtyvyysmittaria, 3D-gyroskoopin, 3D-magnetometrin, paineanturin, kosteus- ja lämpötila-anturin, mikrofonin, valoanturin ja läheisyysanturin.

Lisää: SmartEdge Agile -tuotetieto (LINKKI), Brainium (LINKKI)  ja jakelija Farnell Element 14 (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!