Kahden näytön kosketusohjaus vektoripiirianalysaattoriin – myös 5G-antennitestereitä

Rohde & Schwarz on esitellyt vektoripiirianalysaattorisarjan, jota voidaan ohjata kahden eri näytön kosketusohjauksella. Laiteeissa on 12,1 tuuman päänäytön lisäksi seitsemän tuuman kosketusohjattava näyttö näppäimistöpaneelin tilalla. Yritys on esitellyt myös uusia 5G-moniantenniratkaisujen vektorianalysaattoreita.

Rohde Schwarzin uudet ZNA-vektoripiirianalysaattorit yhdistävät RF-suorituskyvyn uudenlaiseen toimintakonseptiin. Tarjolla on kaksi mallia: ZNA26 (10 MHz – 26,5 GHz) ja ZNA43 (10 MHz – 43,5 GHz).

Rohde & Schwarzin mukaan uusi analysaattorisarja tarjoaa helpon lähestymistavan mittauksiin, jossa keskitytään testattavan komponenttiin mittausasetusten yksinkertaistamiseen.

Ne tarjoavat 146 dB:n dynaamisen alueen ja melutaso on vain 0,001 dB yhden kilohertsin kaistaleveydellä. Niissä on neljä sisäistä, vaihe-koherenttia lähdettä, kahdeksan rinnakkaista vastaanotinta ja kaksi sisäistä paikallisoskillaattoria.

Vahvistinmittauksia varten analysaattorit tarjoavat 100 dB:n tehopyyhkäisyalueen, pulssigeneraattorin sekä modulaattorin eri mittausportille, keskinäismodulaatiomittauksen sekä spektrianalysaattoritoiminnot.

Rohde & Schwarz on esitellyt tietoliikennekäyttöönVNA-verktorianalysaattori ZNBT40:n ja ZNBT36, jotka tarjoavat taajuusalueen sadasta kilohertsistä 26,5 tai 40 gigahertsiin. Laitteissa voi olla jopa 24 integroitua testiporttia, joten laitteistoa voidaan hyödyntää esimerkiksi 5G-verkon moniantennikehitykseen.

Lisää: Rohde & Schwarz (LINKKI),  ZNA26/ZNA4- (LINKKI) ja  ZNBT36/40-tuotetiedot (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!