Microchip vie turvallisesti LoRa-verkkoon

Ohjainpiirivalmistaja Microchip on julkaissut yhdessä The Things Industriesin kanssa on uuden päästä-päähän turvaratkaisun esineiden internetin  LoRa-anturiverkkoihin. Tarjolla on myös vuoden ilmainen Lora-verkkopalvelu.

Microchipin uudet CryptoAuthentication -piirit tuovat laitteistopohjaisen turvallisuuden LoRa-ekosysteemiin. Ja kun LoRa-laiteelle pitää tehdä tunnistaminen LoRaWAN-verkkoon, yritys tarjoaa The Things Industriesien varmistettua verkkopalvelinta yhteyksiin.

Väliaikaiset istuntoavaimet lähetetään turvallisesti The Things Industriesin verkkopalvelimeen ja sovelluspalvelimeen. The Things Industriesin liitäntäpalvelinratkaisu tukee kaikkia LoRaWAN-verkkoja kaupallisesti verkoista avoimiin lähdekoodeihin perustuviin yksityisiin verkkoihin.

Microchipin CryptoAuthentication -piirit ja hallinnoidut LoRa-liittymäpalvelimet mahdollistavat kehittäjien mahdollisuuden käyttää suojattuja liitettyjä sovelluksia LoRaWAN -verkoissa.

Microchipin turvapiiri lupaa yksinkertaistaa LoRaWAN-laitteiden käyttöönottoa sekä tunnistusavainten hallintaan alusta alkaen ja laitteen koko käyttöiän ajan.

Lisäksi Microchip tarjoaa jokaisen ATECC608A-MAHTN-T-piirin oston mukana myös yhden vuoden The Things Industriesin LoRaWAN-välityspalvelinpalvelun, jota voi myöhemmin jatkaa ja laajentaa.

Microchipin ATECC608A voidaan yhdistää yhteen minkä tahansa mikro-ohjaimen ja LoRa-radion kanssa. Piirit on varustettu tehtaalla jo turva-avaimella ja  eristetty muusta toiminnasta. Näin turva-avaimet eivät pääse  koskaan paljastumaan toimitusketjussa eikä laitteessa.

Lisää: Microchip (LINKKI), ATECC608A-tuotetieto (LINKKI), Microchipin Lora-salaus (LINKKI), The Things Industriesin palvelu (LINKKI) ja Microchipin jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!