Kätevä kosketusohjain videotilaan

Hiiriohjaimistaan tuttu Logitech tuo tarjolle helppokäyttöisen pöydällä pidettävän Tab-kosketusohjaimen. Uutuus perustuu avoimeen ohjelmistostandardiin, jonka ansiosta laite voidaan sovittaa yhteen useiden eri ohjelmistoratkaisujen kanssa.

Tap-ohjain on osa Lociteqchin huonetason videoneuvotteluratkaisuja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi Google Hangouts Meet Hardware-, Microsoft Teams Rooms- (entinen Skype Room Systems) ja Zoom Rooms -yhteistyöalustojen kanssa.

Tap-kokonaisuus  sisältää kaiken tarvittavan eli itse kosketusohjaimen, pienikokoisen tietokoneen keskusyksikön Googlen, Microsoftin tai Zoomin videoneuvotteluohjelmistolla sekä Logitech-videoneuvottelukameran.

Kosketusohjaimessa on 10,1 tuuman kosketusnäyttö, HDMI-liitäntä sisällön jakamista varten ja tila kaapeleille. Lisäksi ohjainta voidaan laajentaa erilaisin lisäosin, kuten lisäkaapelein sekä seinä- ja pöytäkiinnityksin, joiden avulla kosketusohjain saadaan räätälöityä neuvotteluhuoneen tarpeiden mukaan.

Uusi Tap -kosketusohjain on osa Logitechin huonetason videoneuvotteluratkaisuja.

Lisää: Logitech (LINKKI), tuotetieto (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

&nbsp