Digitekniikalla moottoripyöriin uutta ajokokemusta

Harley-Davidson hakee uutta ajokokemuksta tietokonejätti IBM:n digiekniikoilla. Yritys yhdistää uuden LiveWire-sähköpyörän ja ajajan toisiinsa IBM:n analytiikka-, tekoäly- ja IoT-ratkaisuilla. Katso videolta miten H-D Connect toimii.

Moottoripyörävalmistaja Harley-Davidsonin mukaan uuden sukupolven kuljettajat vaativat moottoripyörältään aiempaa henkilökohtaista ja mukaansatempaavaa ajokokemusta. Sitä varten yritys hyödyntää H-D Connect palveluissaan uusia pilvi- ja IoT-palveluja.

Moottoripyörän kuljettaja pystyy uuden H-D Connect service -mobiilisovelluksestaan tarkistamaan esimerkiksi akun kunnon ja varaustilan sekä vielä ajettavissa olevan matkan. Sovellus näyttää kartalla lähimmät latauspisteet ja pyörän sijainnin.

Pyörän järjestelmä lähettää kuljettajalleen myös ilmoituksen, mikäli pyörään kosketaan tai sitä yritetään siirtää. Kuljettaja saa halutessaan myös tiedon puhelimeensa huollon tarpeesta tai esimerkiksi takaisinkutsukampanjoista.

Lisää: H-D Connect-esittelyvideo (LINKKI, Youtube)  ja aiemmat H-D-uutiset mm. sähkömoottoripyörästä Uusiteknologia.fi:ssä (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018