Lisää turvaa 16-bitin mikro-ohjaimiin

Japanilaisen ROHM:n ohjainpiiriyhtiö Lapis Semiconductor on esitellyt uuden sarjan 16-bittisiä mikro-ohjaimia, jotka ovat varustettu varsin monipuolisilla turvallisuustoiminnoilla kulutus- ja pieniin teollisuuslaitteisiin.

Lapisin ML62Q1300 / 1500/1700 -ryhmän 16-bittiset mikro-ohjaimet on suunniteltu erityisesti kestämään häiriintymättä ongelmallisissakin olosuhteissa. Uudet mikro-ohjaimet on suunniteltu kuluttaja- ja kodinkoneisiin, hälytysjärjestelmiin, turvalaitteisiin ja teollisuuslaitteisiin.

Ne tarjoavat turvaominaisuuksia IEC60730-määräyksien toteuttamiseksi, mukaan lukien itsediagnostiikkatoiminto sisäisten vikojen havaitsemiseksi. Näin voidaan suojata järjestelmiä virheiltä odottamattomissa tilanteissa, joita esiintyy kulutuselektroniikassa ja teollisuuslaitteistoissa.

LAPIS Semiconductorin uuden piiriperheen ohjainvalikoima tulee kattamaan 120 piirimallia eri koteloissa ja muistimäärillä.

Piirien käynnistyspaketit ja referenssilevy ovat yhteensopivia yrityksen LEXIDE-U16-kehitysympäristön kanssa. Se perustuu avoimen lähdekoodin Eclipse IDE: hen, jossa on CDT (C / C ++ Development Tooling) -lisäosa.

Piiriperheen kokeilemista varten on saatavilla aloituspakkauksia, joilla voidaan kehittää jo räätälöityjä sovellusohjelmia. Kokeilukorteista löytyy tuki muun muassa LCD-näytön ohjaamiseen ja  kapasitiivisen kytkimen toteuttamiseen.

Ensimmäiset mikro-ohjaimet yhdessä ML62Q1000 Capacitive Switch Starter Kitin ja ML62Q1367 referenssilevyn kanssa ovat myynnissä.

Lisää:  ROHM (LINKK))  ja LAPIS Semiconductor (LINKKI) ja jakelijat (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018