Neljäs jakelija tanskalaisroboteille

Helsinkiläinen Machine Tool ottaa edustukseensa tanskalaisen yhteistyörobotteja eli cobotteja valmistavan Universal Robotsin. Yhteistyö pitää sisällään cobottien maahantuonnin, myynnin ja teknisen käyttötuen. Tanskalaisyrityksellä on Suomessa kolme muutakin jälleenmyyjää.

Universal Robots on toimittanut Suomeen robotteja jo useamman vuoden ajan ja asiakkaiden määrä kasvaa jatkuvasti. Asiakasyritysten koko vaihtelee yhden hengen yrityksistä aina monikansallisiin yrityksiin.

Universal Robotsin kehityspäällikkö Antti Lumme iloitsee saadessaan yhtiön jälleenmyyjäverkostoon uuden asiakasorientoituneen ja ratkaisukeskeisen toimittajan.

“Cobotit ovat yksi voimakkaimmin kasvavista robotiikan alueista. Loppuasiakkaat ovat hankkineet cobotteja ratkaisuksi työvoimapulaan, kasvun vauhdittajaksi tai hyväksi keinoksi kohentaa työergonomiaa”, Lumme sanoo.

Tanskalaisen Universal Robotisin Cobotit eroavat muista teollisuusroboteista turvallisuudessa. Ihminen pystyy työskentelemään yhdessä cobotin kanssa.

“Universal Robotsin cobotit ovat helppokäyttöisiä ja nopeasti integroitavissa olemassa oleviin tuotantotiloihin. Uskomme, että tulevaisuudessa yhteistyöroboteille löytyy valtava määrä potentiaalisia käyttökohteita eri teollisuuden aloilla”, Machine Toolin toimitusjohtajan Raisa Nikkanen sanoo.

Lisää: Universal Robots (LINKKI) ja jakelijat Machine Tool (LINKKI), Posicraft (LINKKI), VSA-Service (LINKKI) ja Servicepoint (LINKKI)

TAUSTAA: Universal Robots on maailman johtava yhteistyörobottien eli cobottien valmistaja. Yhtiö on valmistanut yli 31.000 cobottia, jonka ansiosta sillä on noin 60  prosentin markkinaosuus maailman markkinoista. Yhtiö on osa yhdysvaltalaista Teradyne-konsernia. www.universal-robots.com

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!