Oululainen IoT-yritys laajensi AWS-tukeaan

IoT-suunnittelutalo Haltian on saanut Amazonin AWS Advanced Technology Partner -akkreditoinnin IoT-ratkaisuilleen. Haltianin IoT-alusta Thingsee hyödyntää  myös AWS-verkkorakenteita.

Tuotekehitys- ja IoT-alustapalvelujen tarjoaja Haltian on ensimmäisten suomalaisyrityksenä saanut Amazonin AWS Advanced Technology Partner -tason yhdysvaltalaisyrityksen kumppanuusverkostossa.

Chief Software Architect Teemu Vaattovaara, Haltian

”Uuden teknologiakumppanuuden myötä Haltian pääsee ensimmäisten joukossa hyödyntämään uusimpia pilviteknologioita’’, kertoo Haltianin perustaja ja ohjelmistokehityksestä vastaava Teemu Vaattovaara.

Hänen mukaansa, Haltian pystyy ratkaisemaan AWS:n avulla nopeammin teknologia- ja kyberturvallisuushaasteita.

Haltian on ollut  Amazonin AWS IoT Hardware Partner -laitekumppani vuodesta 2018 alkaen, mutta voi uuden laajemman akkreditoinnin ansiosta hyödyntää IoT-ratkaisuissaan laajemmuin Amazonin pilvi- ja kyberturvallisuusteknologioita sekä osaamistaan.

Uuden AWS-yhteistyön ansiosta Thingsee-alustan käyttöönotto ja hallinta on yrityksille helpompaa, ja sillä taataan alustan yhteensopivuus Microsoft Azure-, Google Cloud-, IBM Cloud- ja useiden muiden ekosysteemien kanssa.

Päästäkseen Advanced Technology Partner -tasolle Haltianin oli todennettava Amazonille asiantuntemuksensa teknisellä validoinnilla, tarjoamalla teollisen internetin Thingsee-ratkaisun saataville AWS:ssä sekä hankkimalla yhteistyöverkostosta kuusi maksavaa referenssiasiakasta ja nimittämällä oman AWS-tiiminsä pääkikköineen.

Lisää: Amazonin AWS Partnership Network (LINKKI), Haltian (LINKKI) ja Thingsee (LINKKI)

TAUSTAA: Haltian on tarjonnut laitevalmistajille maailmanluokan tuotekehitys- ja suunnittelupalveluja vuodesta 2012. Haltian on ollut oman Thingsee-alustansa lisäksi taustatekijänä esimerkiksi Oura-älysormuksen ja Specim IQ -hyperspektrikuvauslaitteen suunnittelussa.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2018/