Teknologia19 hakee lupaavinta startup-yritystä

Marraskuussa Helsingissä järjestettävä Teknologia 19 -messut hakee lupaavinta teknologia-alan startup-yritystä.  Nettisivulla aloitetulla kisalla on tarkoituksena nostaa esille uusia merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan marraskuussa Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä.

Teknologia 19 -messujen startup-kilpailulla haetaan vuoden 2019 lupaavinta ja potentiaalisinta teknologia-alan kasvuyritystä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla.

Kisaan osallistuva tuote voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu tuo parhaimmillaan myös uusia näkökulmia teknologia-alalle.

Kilpailun järjestää Teknologia-messut yhteistyössä Finnish Business Angels Networkin FiBANin kanssa.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia elokuun loppuun. osoitteessa www.teknologia19.fi/startup. Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5-7 parasta ideaa tai ratkaisua messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati valitsee lopullisen voittajan näiden esitysten perusteella.

Voittaja palkitaan Teknologia 19 -messujen iltajuhlassa 6.11.2019.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta!