Pienet työkalut pieneen tilaan

Monitoimityökalujen valmistaja Leatherman on tuomassa uudelleen suunnitellun ja muotoilun Free-malliston. Uuden työkalusarjan luvataan tarjoavan jopa aiempaa paremman käyttökokemuksen eri sovelluksissa.

Uusi Leatherman Free -mallisto on tehty kestämään amerikkalaisvalmistajan mukaan vuosikymmeniä. Työkalun muotoilu on uudistettu ja työkalut pysyvät paikallaan magneettisen rakenteen avulla.  Kaikki työkalut avautuvat helposti yhdellä kädellä työkalun ulkopuolelta.

Leatherman Free P-sarja.

Leathermanin Free -mallisto koostuu kolmesta sarjasta. Niistä P-sarjaan kuuluvat monitoimityökalut, T-sarjaan taskutyökalut ja K-sarjaan taittoveitset.

Jokainen sarja on monipuolinen sisältäen useita eri työkaluja. Uusi P-sarja (kuvassa) on jo verkkokaupassa tarjolla, mutta muut tulevat tarjolle myöhemmin tänä vuonna.

Portlandissa toimivan Leathermanin perusti vuonna 1983 työkalukeksijä Tim Leatherman. Nykyisin yrityksessä on yli 400 henkilöä ja tuotteita 50. Keskimääräisesti tuotteen valmistaminen vaatii 150 työvaihetta.

Monitoimityökaluissa Leathermanin kanssa kisaa myös sveitsiläinen Victorinox, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Molemmat ovat suosittuja myös ammattilaisten työkalupakeissa varatyökaluina.

Lisää: Leatherman (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI), historiaa (LINKKI) ja maahantuoja Nordic Trail Oy (LINKKI).