Datacenter osti mobiililaitteiden hallintaa

It-palveluyritys DataCenter Finland ostaa espoolaisen Aerionin. Yritysoston myötä yhtiön liiketoiminta laajenee identiteetti- ja mobiililaitehallinnan palveluihin. Jatkossa se pystyy palvelemaan asiakkaitaan laajemmin myös liikkuvan työn laite- ja elinkaarihallinnan osalta.

Yrityksille on DataCenterin toimitusjohtaja Atte Kekkosen mukaan tärkeä voida luottaa koko digitaalisen infrastruktuurinsa korkeaan käytettävyyteen ja tietoturvaan.

’’Aerion Solutionsin hankinnan myötä saamme uutta huippuosaamista erityisesti VMwaren ja OKTA-käyttäjähallinnan ratkaisuihin”, kertoo Kekkonen.

”Aikaisemmin erillisinä saarekkeina toimineet moderni pääsynhallinta ja päätelaitehallinta ovat osa menestyvien organisaatioiden infrastruktuuria”, sanoo Aerion Solutionsin toimitusjohtaja Henri Talvitie, joka on myös yksi yhtiön perustajista ja omistajista.

Kaikki Aerionin työntekijät liittyvät DataCenterin organisaatioon vanhoina työntekijöinä ja Aerionin asiakkuudet siirtyvät DataCenterin asiakashallintaan. Kaupan jälkeen DataCenter työllistää yli 100 työntekijää Suomessa.