EVDS2019: Eurooppalainen innovaatiopalkinto Suomeen

Euroopan investointipankki valitsi tamperelaisen M-Filesin yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista teknologiayrityksistä. M-Files palkittiin visionäärisestä lähestymistavasta tiedonhallintaan. Palkinto jaettiin suomlaisyritykselle  Euroopan Venture Debt Summit-tilaisuudessa Luxenburgissa.

Palkinto tuli M-Filesille, koska valintaraadin mukaan yhtiö on mullistanut tiedonhallinnan metatietoihin perustuvalla ja tiedon sijaintipaikasta riippumattomalla ohjelmistoratkaisulla. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt vuoden 2018 kansainvälistymispalkinnot. Vuoden kasvuyrityksen palkinnon sai tiedonhallintaratkaisuja tarjoava tamperelainen M-Files.

Toimitusjohtaja Miika Mäkitalo, M-Files

Tekoälyä hyödyntävä ratkaisu mahdollistaa järjestelmäriippumattoman tiedonhallinnan sekä pilvessä että paikallisissa konesaleissa.

’’Ratkaisumme avulla yritykset pystyvät parantamaan tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan. Olemme ylpeitä siitä, että Euroopan investointipankki antaa tämän tunnustuksen työllemme”, kertoo M-Filesin toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

Euroopan investointipankki (EIP) on Euroopan unionin rahoituslaitos, jonka omistaa Euroopan unionin jäsenvaltiot. EIP rahoittaa vuosittain 600 miljoonalla innovatiivisia yrityksiä. Pitkäaikaisen rahoituksen tavoitteena on tukea varhaisen vaiheen innovatiivisia yrityksiä Euroopassa.

Viime vuonna Euroopan investointipankki rahoitti 27 miljoonalla eurolla M-Filesin kansainvälistä kasvua ja tuotekehitystä. M-Files sai myös viime vuoden lopulla tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnon.

Kuva: Euroopan investointipankin palkinnon vastaanotti European Venture Debt Summitissa Luxenburgissa  M-Filesin talousjohtaja Lassi Koskinen. Palkinnon jakoi ivenstointipankin Ambroise Fayolle.

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/