Spektrianalysaattoreita 5G NR -verkkojen testaamiseen

Rohde & Schwarz on esitellyt uudet R&S FSV3000- ja FSVA3000-spektrianalysaattorit  tulossa olevien 5G NR-mobiiliverkkojen tuotanto- ja laboratoriotestauksiin.

Rohde & Schwarz on tuomassa kaksi uutta signaali- ja spektrianalysaattoriperhettä, joissa eri taajuusmallit kattavat jopa 44 GHz: n taajuuden. FSV3000 ja R&S FSVA3000 voivat mitata myös EMC-arvoja paremmin kuin yhden prosentin 100 MHz:n signaalille 28 GHz: ssä.

FSV3000 on suunnitelt luomaan valmistajan mukaan monimutkaisia ​​mittauksia yksinkertaisesti ja nopeimmalla tavalla.

Uutuus tarjoaa maksimissaan 200 MHz:n analyysikaistanleveyden, joka ansiosta analysaattorilla voidaan tarkastella esimerkiksi kahta 5G-NR-kantoaalloa yhtäaikaa.

FSVA3000-malli tarjoaa 400 MHz:n kaistanleveyden ja suuren dynamiikka-alueen sekä –120 dBc/Hz-alueen. Sen avulla käyttäjät voivat suorittaa vaativia mittauksia  tehovahvistimissa, lyhyiden tapahtumien tallentamisessa ja nopeasta vaihtelevilla signaaleilla.

R&S FSV3000 ja R&S FSVA3000 yksinkertaistavat myös harvinaistenkin tapahtumien vianmääritystä ja monimutkaisten mittausten määrittämistä. Instrumentteja voidaan ohjata SCPI-komentojen kautta. Ohjelmointi voidaan tehdä  muun muassa C ++:lla, Pythonilla tai Matlabilla. Laitteeseen saa myös 10 gigabitin Ethernet-liitännän.

Lisää: Rohde-Schwarz (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta