Nahkaa ja puuta uusiin kannettaviin

Kannettavien mikroissa ja tableteissa erilaistetaan tarjontaa nyt uusin materiaalein ja toimintatavoin. Esimerkiksi HP:n tuo premium-kannettaviin puu- tai nahkapintoja. Uusimmat kannettavat voivat olla joko perinteisiä tai tabletiksikääntyviä tai irrotettavalla näytöllä varustettuja hybridimalleja.

Tietokonevalmistaja HP:n viime vuonna esitelty nahkainen HP Spectre Folio saa nyt jatkoa aidolla puulla viimeistellyillä Envy Wood -sarjan malleilla.

HP:n uudenlaisesta designista on olemassa kaksi versiota: musta pähkinäpuisin yksityiskohdin ja skandinaaviseen makuun täydellisesti sopiva yhdistelmä hopeanväristä metallia ja vaaleaa koivua.

Näyttökokoja on 13 tuumasta 17 tuumaan ja suorittimina Inteli Core- tai AMD:n Ryzen, jossaon integroituna Radeon Vega -näytönohjain.

Premium-koneiden ominaisuuksiin kuuluvat Amazon Alexa-puheohjaus, Modern Standby -virransäästötila, Wake on Voice -puheherätys, Wake on Fingerprint -sormenjälkilukija, HP Sure View -yksityisyyssuoja. HP tuo myös kannettavan kameran täydellisesti sammuttava HP Webcam Kill Switch.

HP EliteBook x360 1040 G6 -hybridikannettava ja uusi digikynä.

HP Elite x2 G4 on puolestaan nahkainen kannettava, jonka näytön saa irrotettua tabletiksi. Koneen kameran saa kokonaan sammutettua yhdellä napin painalluksella, ja napinpainalluksella saa aktivoitua yksityisyyssuojan, jonka ansiosta lähellä olijat eivät näe tietokoneen ruudun sisältöä.

HP EliteBook x360 1030 G4 on kevyt yrityshybridi, jossa 4G LTE -yhteydellä, Wifi 6:lla sekä Bluetooth 5:llä. Siitä on myös EliteBook x360 1040 G6-versio, joka painaa 1,35 kg:n ja tarjoaa 4K HDR-näytön. Akun luvataan kestävän jopa 24 tuntia.

Uusien kannettavien pariksi on tarjolla myös USB-C:n kautta lähes mihin tahansa näyttöön liittymisen mahdollistava, HDMI-adapterilla varustettu HP Thunderbolt Dock G2. Toinen uutuus on ladattava Active Pen G3 -kosketusnäyttökynä.

Kannettavat ja lisälaitteet ovat tulossa myyntiin syksyllä ja myös niiden hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisäksi arkkitehtien, muotoilijoiden, videoeditoijien ja VR-sisällöntuottajien tarpeisiin yritys tuo Intelin 9. sukupolvee Core- ja Xeon-prosessoreilla ja Nvidian Quadro RTX-näytönohjaimilla varustetut ZBook 15 G6 ja HP ZBook 17 G6 -kannettavat.

Lisää: HP (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/