Haltian IoT-tuotteille Design from Finland -muotoilumerkki

Oululaisen Haltian esineiden internetin Thingsee -tuoteperheelle on myönnetty Design from Finland -merkki. Suomalaisen Työn Liiton Design merkki myönnetään tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista.

Merkki kertoo, että yritys on investoinut muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Käyttäjälähtöisyys on myös ensisijainen vaatimus merkin saamiseksi. Kotimainen muotoilu on tärkeä kilpailutekijä.

”Hyvä kotimainen muotoilu on myös ollut meille ja asiakkaillemme alusta lähtien tärkeä kilpailutekijä ja meidät on myös palkittu kansainvälisellä Red Dot -muotoilupalkinnolla.” Haltianin perustajiin kuuluva Ville Ylläsjärvi kertoo.

Hänen mukaansa korkea kotimaisuusaste on ollut meille alusta lähtien yksi ydinarvoista. Design from Finland -merkki on meille keino viestiä asiakkaillemme tuotteidemme kotimaisuudesta, mikä erottaa meidät esimerkiksi kiinalaisista kilpailijoistamme.” Ylläsjärvi jatkaa.

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, joista tunnetuin on Avainlippu, joka kertoo laitteen tai palvelun kotimaisuusasteen olevan vähintään 50 prosenttia.  .

’’Arvoketjut ovat muotoutumassa uudestaan, ja lisäarvoa voidaan luoda nimenomaan muotoilulla”, kertoo markkinointipäällikkö Johanna Lahti Suomalaisen Työn Liitosta. Näin tuetaan myös suomalaista yritystoimintaa niin viennissä kuin kotimaan markkinoilla.

Lisää: Design from Finland (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/