Kestokännykkä IP68- ja MIL-STD 810G-suojauksin

Samsung jatkaa jo vuodesta 2011 julkistettua Xcover-kännykkäsarjaansa uudella Galaxy XCover 4S Enterprise Edition -mallilla. Kovaan käyttöön suunniteltu uutuus on edelleen IP68- ja MIL-STD 810G-luokiteltu ja sen luvataan kestävän vedessä jopa puoli tuntia 1,5 metrin syvyydessä.

Samsungin XCover 4S on vankkarakenteinen puhelin, jota voidaan fyysisten painikkeiden ansiosta käyttää myös työhanskat kädessä. IP68-  US Military Standard MIL-STD 810G -testien mukaisesti valmistaja takaa vaaditun iskunkestävyyden sekä kestävyyden eri lämpötiloissa, säässä ja tuulessa.

Samsungin uusin XCover 4S on päivitys edellisestä mallista, XCover 4:stä. Uutuudessa on edelliseen malliin nähden tehokkaampi suoritin, tarkempi kamera ja suurempi tallennuskapasiteetti.

Käyttöjärjestelmä on Android 9.0 ja HD-näytön koko viisi tuumaa. Puhelimessa on edelleen myös vaihdettava akku pitkiä työaikoja varten.

Uuden XCover 4S:n mukana tulevat neljän vuoden säännölliset tietoturvapäivitykset. Mukana tulevilla Knox Configure sekä E-FOTA on MDM -hallintatyökaluilla mobiililaitteiden hallinta ja määrittäminen onnistuu yrityksissä keskitetysti.

Lisää: Samsung (LINKKI)

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/