IBM rakensi Red Hatilla yhteydet kilpaileviin pilvipalveluihin

Linux-yhtiön Red Hatin alkukuusta ostanut IBM on muuntanut ohjelmistotarjontansa pilvinatiiviksi. IBM:n mukaan asiakasyritykset pystyvät ajamaan nyt tehtäväkriittisiä sovelluksia IBM oman Cloudin lisäksi Amazonin AWS:n, Microsoft Azuren sekä Googlen ja Alibaba pilvipalveluissa.

IBM tulee tarjoamaan uudet pilvinatiivi-kyvykkyydet tullaan tarjoamaan esi-integroiduilla IBM Cloud Paks -ratkaisulla. IBM-sertifioitu ja kontitettu ohjelmisto tarjoaa sekä yleisen toiminnallisen mallin että yleissarjan palveluita, kuten identiteettijohtamisen, turvallisuuden, valvonnan ja kirjautumisen palvelut. Ohjelmisto tarjoaa myös parannetun näkyvyyden ja hallinnan eri pilvipalveluihin.

Käytännössä IBM:n ratkaisu tarkoittaa sitä, että yrityksen ohjelmistotuotteet ovat nyt natiivisti pilvessä julkisille ja yksityisille pilvipalveluille.

Ratkaisun luvataan vähentävän kehittämisaikaa 84 prosenttiin saakka sekä toiminnallisia kustannuksia 75 prosenttiin saakka.

’’Me tarjoamme Red Hatin kanssa välttämättömät työkalut, joita yritykset tarvitsevat tehdäkseen siirtymän pilvipalveluiden avoimiin standardeihin, jotka ulottuvat yli eri pilvipalveluiden, sovellusten ja toimijoiden rajojen”, sanoo IBM:n pilvipalveluista vastaava Arvind Krishna.

Julkistetut palvelut ja ohjelmistot tullaan toimittamaan IBM:n hybridi-multipilvipalvelu-alustalle, joka on rakennettu avoimen lähdekoodin teknologialle. Se sisältää yrityskohtaisen Kubernetes-alustan, Red Hat OpenShiftin ja Red Hat Enterprise Linuxin.

Lisää: IBM Red Hat (LINKKI)

Kuva: IBM

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta