Elisa laajentaa E-SIM-tukeaan

Laitteen sisällä olevaan eSIM-piiriin perustuvat ratkaisut ovat tulossa entistä laajemmin käyttöön. Uusimpana Elisa kertoi tuovansa eSIM-tuen kaikkiin yritysliittymiin. Jo nyt eSIM on ollut käytössä kuluttajaliittymissä ja yritysten IoT-ratkaisuissa.

Lue ilmaiseksi eSIM-tekniikkajuttu Uusiteknologian lokakuun 2/2019 -lehden sähköisestä näköislehdestä (LINKKI, issuu).

Kesäkuun puolivälistä lähtien eSIMiä on voinut käyttää kuluttajien ja yritysasiakkaiden teollisissa IoT-liittymissä ja nyt kaikissa yritysliittymissä.

Puhelimiin ja mobiililaitteisiin, joissa on eSIM-ominaisuus, ei tarvitse asentaa perinteistä fyysistä SIM-korttia. Liittymän tilaaminen, operaattorimuutokset ja käyttöönotto helpottuu.

”Liittymän toimittaminen uusille käyttäjille on entistä helpompaa, kun heidän ei tarvitse odotella fyysisten korttien postituksien saapumista”, toteaa Elisan liiketoimintajohtaja Petteri Svensson.

Yritykset voivat tilata eSIMiä tukeviin laitteisiin liittymän ja käyttää näin puhelinta tai muuta mobiililaitetta ilman fyysistä SIM-korttia.

Yrityksiä eSIM-liittymissä kiinnosta myös se, että tekniikan ansiosta uusissa Applen iPhone-puhelimissa voi käyttää kahta liittymää. Tämä mahdollistaa esimerkiksi työliittymän ja henkilökohtaisen liittymän käytön samassa laitteessa.

Lisää: Uusiteknologia.fi:n aiemmat eSIM-uutiset (LINKKI)

Kuvituskuva: Shutterstock

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2019/