Lisää miniatyyrikokoisia virta-antureita

Sveitsiläinen LEM laajentaa miniatyyrikokoisten integroitujen virtya-antureiden tuotevalikoimaansa esittelemällä HMSR-tuotesarjan. Pienestä koostaan huolimatta tuotesarjan komponentit kestävät jopa 20 kA:n ylivirtapurskeita, joita esiintyy tyypillisesti fotosähköisissä sovelluksissa.

Uudessa LEM:n HMSR-sarjan antureissa hyödynnetään avoimen silmukan Hall-efektiin perustuvaa teknologiaa, joka perustuu matalaresistanssiseen ensiöjohtimeen, joka minimoi tehohäviöt ja mahdollistaa tasavirtamittauksen ja sallii suuret transienttityyppiset ylikuormavirrat ilman vaurioiden muodostumista.

Magneettielementissä käytetty ferriitti on avaintekijä korkeataajuuksisen kaistaleveyden (270 kHz -3 dB9 aikaan saavuttamisessa sekä hyvän ulkoisten kenttien häiriöiden siedon takaamisessa.

Ainutlaatuisen mekaanisen anturijohtimien toteutuksen ansiosta ryömintävälit ovat vain 8 mm (käytettyjen materiaalien CTI-indeksi (Comparative Tracking Index) on 600, joten koko komponentin vahvistettu eristys täyttää IEC 60950-1-standardin vaatimukset.

Pintaladottavaan SO16-koteloon pakatut komponentit ovat vain 6 mm korkeita, joten anturit voidaan asentaa suoraan piirikortille samalla prosessilla kuin muut piirikorttiasennettava komponentit. HMSR-anturit voidaan asentaa IPM-moduuleihin (Intelligent Power Module).

Uuden tuotesarjan mallit on suunniteltu mittaamaan maks. 2,5-kertaisia nimellisvirtaa suurempia virtoja (nimellisvirtavaihtoehdot 6 A, 8 A, 10 A, 15 A, 20 A ja 30 A).

Lisää: LEM ja jakelijat (LINKKI)

Tunnisteet