QT-kehittäjille uusi kauppapaikka

Sulautettujen järjestelmien työkaluja kehittävä QT tuo uuden Marketplace-kauppapaikan ohjelmistokehittäjille Qt-laajennusten ja -sovellusten vaihtamiseen, markkinointiin, myyntiin ja testaukseen.

Sulautettujen järjestelmien sekä pääte- ja mobiilisovellusten kehitysprosessit ovat jatkuvassa muutoksessa, jossa haetaan myös mahdollisuutta hyödyntää entistä enemmän myös jo kehitettyjä osuuksia.

Tähän saakka esimerkiksi QT:tä hyödyntävien ohjelmistokehittäjien on täytynyt hakea niitä eri lähteistä, mikä on vienyt aikaa ja lisännyt työmäärää. Nyt QT lupaa, että uusi kauppapaikka kattaa ison valikoiman Qt-laajennuksia, jotka vahvistavat Qt-suunnittelua ja työnkulkua.

Uusi kauppapaikka tarjoaa arkiston, josta ohjelmistokehittäjät ja suunnittelijat voivat löytää keskitetysti hyödyllisiä ja innovatiivisia Qt-laajennuksia kuten plug-init Qt Creatorille, ohjelmistorajapintakirjastoja ja erilaisia apuvälineitä.

Uuteen ratkaisun avulla myös QT:n kumppanit voivat myös ladata, mainostaa ja myydä ilmaisia ja kaupallisia laajennuksia yli miljoonan ohjelmistokehittäjän kokoisessa Qt-ekosysteemissä. Se merkitsee myös kumppaneille uusia tulonsaantimahdollisuuksia ja asiakkuuksia.

Qt Marketplace toimii myös testialustana uusille, edullisille laajennuksille, joita ei ole vielä tarjolla missään muussa jakelukanavassa. Ensimmäisestä päivästä alkaen tarjoilla on jo joidenkin avainkumppaneiden, kuten KDAB:n, froglogic:n, IncrediBuildin ja Felgon, Qt-laajennukset yhteisön käyttöön.

Lisää: Qt-kauppapaikka (LINKKI)

Kuvituskuva: QT

Tärkeimmät teknologiauutiset kätevästi myös uutiskirjeenä! Tilaa (LINKKI)

LUE – UUTTA – LUE – UUTTA – LUE – UUTTA

Uusi ammattilehti huipputekniikan kehittäjille – Lue ilmaiseksi verkosta

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/2_2019/

https://issuu.com/uusiteknologia.fi/docs/1_2019/