Ladattavia ledi-käsivalaisimia – suunniteltu Suomessa

Turkulainen Kaari on julkistanut kuvan Loiste-mallin lisäksi kaksi muutakin Suomessa suunniteltua ledi-käsivalaisinta. Niiden valotehojen ja toiminta-aikojen taataan olevan luvattujen mukaisia. Valaisimien runkomateriaalina käytetään kolmostyypin kova-anodisoitua alumiinia. Ne ovat roiskeveden ja lian kestäviä (IP44/IP54-luokitus).

Suomalaisen Action Group Finlandin uuden Kaari Loiste -tuoteperheen lippulaivamallin valoteho on 1 000 lumenia. Säädettävän kolmitehoisen valokeilan tuottaa valkoista valoa loistava Luminus LED SST-40 -valokenno.

Loiste-lamppu saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta yrityksen litiumioniakusta. Sen 5 100 milliampeeritunnin Samsung-kennosto takaa täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella.

Taskulamppu on ladattavissa tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa. Mitat ovat 167 x 43 millimetriä ja painoa akun kanssa on 306 grammaa.

Kaaren toinen malli Hohde klipsillä varustettu leditaskulamppi, jonka valoteho on 650 lumenia. Säädettävä kolmitehoisen valokeilan tuottaa valkoista valoa loistava Cree LED XM-L2 -valokenno.

Hohde-malli saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta Kaaren 3000 milliampeerin litiumioniakusta, joka perustuu Samsungin akkukennostoon. Lataus tapahtuu MicroUSB-liitännän kautta ja lampun mitat ovat 146 x 35 millimetriä ja painoa akun kanssa on 200 grammaa.

Kolmas malli Säihke on 500 lumenin valotehoinen malliston fyysisesti myös pienin malli. Mitat ovat 131 x 29 millimetriä ja paino akun kanssa 137 grammaa.  Sen kolmitehoisen valokeilan tuottaa valkoista valoa loistava Cree LED XM-L2 -valokenno.

Säihke saa tehonsa ladattavasta ja vaihdettavasta 2100 milliampeerin litiumioniakusta, joka tarjoaa taskulampulle täydellä teholla yli kahden tunnin toiminta-ajan yhdellä latauksella. Taskulamppu on ladattavissa myös muiden Kaaren mallien tavoin tavallisen mikroUSB-liitännän kautta jopa 500 kertaa.

Lisää: Action Group Finland Oy (LINKKI) ja Kaari-käsivalaisimet (LINKKI).