Drone-ammattilaiset kokoontuivat – tässä esitysvideot

Alkuviikosta järjestettiin osana Tampereen älykaupunkiviikon myös ammattilaisille suunnattu Nordic Drone Event 2020 -tapahtuma. Nyt tapahtuman useimmat esitykset ovat katsottavissa nettivideoina. Mukana oli suomalaisia ja pohjoismaisia alan kovimpia osaajia. LISÄTTY: Traficomin 30.1.2020 drone-info nettivideona!

Tampereen Smart City Weekin osana järjestettin maanantaina ja tiistainaina 26.-27.1 tapahtuma, jossa käsiteltiin laajasti dronien ja sähkölentokoneiden käyttöä ympäristön suojelemisessa ja työmaiden tuottavuuden parantamisessa.

Drone-tapahtumassa puhujina olivat muun muassa Jari Oja, Tamperen yliopisto, Maria Fiskerud, Nordic Network for Electric Aviation, Jari Peltoniemi, Nokia, Tomi Oravasaari,  Helsinki Electric Aviation Association, Fabrice Saffre, VTT, Antti Perttula, TAMK sekä Heidi Heinonen, Forum Virium ja Pekka Yli-Paunu Cargotec.

Lisää: Nordic Drone Event 2020 videot (LINKKI) ja koko ohjelma ja esiintyjäjoukko (LINKKI).

LISÄYS: Traficom järjesti drone-infon 30.1.2020. Taustalla on uusi EU-asetus, jokatulee sovellettavaksi 1.7.2020 alkaen. Infotilaisuudessa keerottiin muun muassa drone-toiminnan uusista koulutusvaatimuksista, rekisteröinti- ja raportointivelvoitteista sekä riskiarviointimenettelystä vaativammassa toiminnassa. Katso koko päivän seminaari nettivideona (LINKKI)