IoT-moduuleja ennakoivaan valvontaan

Israelilaisen Shiratech iCOMOX-moduulit soveltuvat ennakoivaa huoltoa tukeviin käyttöolosuhdetietojen keruuseen pilveen. Ratkaisu perustuu Analog Devicesin piireihin ja liitäntänä voi olla Ethernet tai LTE-M/NB-IoT/EGPRS. Tuotetta jakelee Arrow.

Shiratechin iCOMOX-moduulit perustuvat avoimeen laitealustaan, joka on suunniteltu signaalien tunnistamiseen, signaalinkäsittelyyn ja viestintään. Laitteissa on integroidut värähtely-, magneettikenttä-, lämpötila- ja äänianturit.

Moduuleista on tarjolla kaksi uutta versiota. Niistä iCOMOX NB-IoT sisältää LTE-M / NB-IoT / EGPRS-modeemit. Akkukäyttöinen moduuliversio tukee värähtelymittausta 1,5 kHz kaistanleveydellä. Moduuli tukee myös SmartMesh IP 2.4GHz 802.15.4e -viestintää.

Toinen moduuleista iCOMOX PoE sisältää 10/100Base-TX Ethernet -portin ja tukee myös Power over Ethernet (PoE) -toimintoa. Kun käytössä on enemmän energiaa niin värähtelyanturin kaistanleveys on laajennettu aina 11 kHz ylärajataajuuteen asti.

Akkukäyttöiset moduulit ovat suojaukseltaan IP66-luokiteltuja, CE- ja FCC-sertifioituja ja valmiita asennettaviksi valinnaisilla sovitinlevyillä. Laitteiden mukana toimitetaan käyttäjän määriteltväissä olevat CBM-ohjelmistot. Kehitystyökaluksi on tarjolla iCOMOX Data Acquisition Kit ja kehittäjien ohjelmistopaketti (SDK).

Lisää: Shiratech (LINKKI), tuotetiedot (LINKKI) ja jakelijana Arrow (LINKKI)