Nyt peruuntui Slush

Startup-yrittäjien ja sijoittajien Slushia ei järjestetä tänä vuonna koronaviruspandemian takia. Marraskuulle suunnitellun tapahtuman sijaan Slush keskittyy tänä vuonna yrittäjyyskoulutusohjelma Slush Academyyn ja Soaked by Slush -tapahtumamediaan.

Slush 2020 -tapahtuma oli tarkoitus järjestää 19. – 20. marraskuuta Messukeskuksessa, Helsingissä. Tapahtuman suunnittelu oli jo hyvässä vauhdissa, mutta lipunmyyntiä ei ollut aloitettu. Slush ei ole yksin peruuttaneista vaan monia muitakin teknologiatapahtumia on siirretty tai peruutettu kokonaan.

Slushin päätapahtuman 25,000 osallistujasta yli puolet on perinteisesti saapunut Helsinkiin ulkomailta. Päätös kansainvälisesti merkittävän tapahtuman järjestämättä jättämisestä oli luonnollisesti vaikea Slushin tiimille.

Silti järjestäjä haluaa olla toiveikas. “Slush perustettiin vuonna 2008 taantuman keskelle luomaan rakentamaan uutta kasvua ja luomaan uskoa tulevaan – haluamme tehdä saman myös nyt’’,sanoo Slushin toimitusjohtaja Miika Huttunen. Seuraavan kerran Slush on tulossa Helsinkiin vuoden 2021 lopulla.

Kuvituskuva: Slush 2008