Tämä robottitarrain ei murskaa kohdettaan

Tanskalaisen OnRobotin uusi Soft Gripper -robottitarrain on kehitetty herkkiin elintarviketeollisuuden poiminta- tai asettelutehtäviin.  Tarrain pystyy poimimaan keveästi epäsäännöllisen muotoisia osia tai kohteita, joita käsitellään ruoka- ja juomateollisuuden lisäksi myös kosmetiikan ja lääkkeiden valmistuksessa.

OnRobotin Soft Gripper on tarkoitettu käsittelemään elintarvikkeita ja muita herkkiä tuotteita.

Tankalaisen OnRobotin robotiikkaan tarkoitettu sähköinen Soft Gripper käyttää tarttumiseen kolmea vaihdettavaa silikonivalettua imukuppia. Tähdenmuotoiset ja nelisormiset vaihtoehdot soveltuvat lähes minkä tahansa alle 2,2 kilon painavan kohteen herkkään ja tarkkaan poimintaan.

Soft Gripper on elintarvikehyväksytty eli see täyttää ei-rasvapitoisia tuotteita koskevat FDA 21 CFR -vaatimukset sekä EY 1935/2004 -vaatimukset. Toisin kuin perinteiset imukuppitarraimet, se ei vaadi ulkoista ilmansyöttöä ja siten helpottaa rakennetta. Otteen laajuus 11–118 mm riippuen käytettävästä imukupista

OnRobotin One System Solution -laitealusta tarjoaa tarttujalle mekaanisen ja sähköisen rajapinnan johtavien robottivalmistajien kanssa. Uusimpana alusta on sovitettu integroitavaksi myös ABB Roboticsin ja Hanwha Precision Machineryn robotteihin.

Lisää: Onrobot (LINKKI) ja tuotetiedot (LINKKI)