Cyber Security Nordiciin huippupuhujia

Helsingin messukeskuksessa järjestetään(* lokakuussa jo neljännen kerran Cyber Security Nordic -tapahtuma. Keynote-puhujaksi on vahvistettu  alan kansainvälinen kyperasiantuntija Graham Cluley ja joukko tietoturva-alueen muitakin huippupuhujia. *) HUOM – tapahtuma siirtyy ensi vuoteen – 6.-7.10.2021.

Tulevan tapahtuman keynote-puhuja Graham Cluley on pitkän linjan alan ammattilainen, bloggaaja ja puhuja, joka tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa kirjoitettuaan kaikkien aikojen ensimmäisen Dr Salomonin Anti-Virus Toolkitin Windowsille. Sittemmin Cluley on työskennellyt muun muassa Sophosilla ja McAfeella, sekä käynyt puhumassa kyberturvallisuudesta maailman suurimmille yrityksille.

Puheenvuorossaan tunnettu turvallisuusanalyytikko ja ohjelmoija Graham Cluley tuo esille hakkereiden tekemiä virheitä, jotka ovat johtaneet viranomaiset heidän jäljilleen. Niiden avulla voi parantaa myös omaa valmistautumistaan kyberuhkien varalle.

Cluleyn lisäksi keynote-puhujista tulonsa on vahvistanut Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves, joka käsittelee puheenvuorossaan kyberympäristössä tapahtuvan voimankäytön merkitystä kansainvälisen politiikan kannalta.

Tapahtumassa oman keynote-puheensa pitää Lapin yliopiston professori ja Kiina-asiantuntija Matti Nojonen, joka arvioi, miten kansainvälistä koronaviruksen aiheuttamaa tilannetta voidaan hyödyntää kiihtyvässä informaatiosodassa.

Muita puhujia ovat muun muassa Melissa Hathaway, Menny Barzilay, Rik Ferguson ja Mikko Hyppönen.

Maksullinen tapahtuma on suunnattu kyberturvallisuusammattilaisille, yritysjohdolle ja asiantuntijoille Tapahtuma järjestetään Finnish Information Security Clusterin (FISC ry) toimeksiannosta ja yhteistyökumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure ja Trend Micro.

Lisää: Cyber Security Nordic 7.–8.10.2020, Messukeskus Helsinki. (LINKKI) ja siirtymistiedote (6.-7.10.2021)(LINKKI).

Kuva: Cyber Security Nordic / Suomen messut

Päivitetty 24.6.2020.