Radiohäiriötestaus nopeammaksi

Rohde & Schwarz on tuonut ESW EMI -testivastaanottimiin uusia testausta nopeuttavia toimintoja. Nyt mukana on vakiona kaksi kertaa aiempaa nopeampi aikatason skannausosuus. Tarjolla on myös muita uusia laajennuksia ja mittaustapoja.

Uusi nopea aika-alueen skannaus (nopea TDS) kaksinkertaistaa skannauksen kaistanleveyden, joten mittausnopeus on melkein kaksi kertaa nopeampi kuin tavanomaisella aika-alueen skannauksella. Tämä mahdollistaa aikaisemmin saavuttamattomat nopeat mittausajat aikaa vieville testeille CISPR-ilmaisimilla. Nopea TDS -ominaisuus on saatavana ilmaiseksi Rohden  ESW-vastaanottimen laiteohjelmiston version V1.70 mukana.

Rohde & Schwarzin kolmen laitemallin ykkösmalli ESW44 on EMI-testivastaanotin mittausalueelle 1 Hz – 44 GHz. Siihen on on tarjolla myös EWS-K58 multi CISPR ADP (amplitude probability distribution) -mittaustapa, joka voi osoittaa tarkasti häiriöiden vaikutukset digitaalisiin viestintäjärjestelmiin kuten WLAN- tai mobiiliverkoissa. Muut testerimallit ovat 26 GHz:n ESW26 ja 8 GHz:n ESW8.

Uusi ESW-K58 multi CISPR APD -laajennus parantaa myös yhden amplitudin todennäköisyysjakauman (APD) mittaustoimintoa jopa 67 kanavan samanaikaiseen analysointiin tietyn ajanjakson aikana. Vaihtoehtoina on tarkastaa jokaiselle signaalin kanavalle amplitudien esiintymisen todennäköisyyden. Se tarjoaa myös useita analyysi- ja näyttöominaisuuksia, mukaan lukien 3D-näkymä. Kun menetelmää käytetään standardin mukaisesti signaaleille, joiden kaistaleveys on 1 MHz, sillä voidaan mitata samanaikaisesti jopa 20 kanavaa.

Lisää: Rohde & Schwarz (LINKKI) ja tuotetieto (LINKKI)