Kannettava teholatausasema ja taittuva aurinkopaneeli

Akku- ja invertteritekniikan yhdistävä Ecoflow Delta 1300 -latausasema tarjoaa 1 800 watin jatkuvalla ja 3 300 watin hetkellisellä syöttöteholla jopa 13 eri laitteelle. Laitteessa on neljä pistorasiaa, neljä USB-liitäntää ja kaksi tehokasta USB-C-liitäntää sekä 110 watin kokoontaittuva aurinkokenno. Katso toiminta videolta.

Suuritehoisen latausaseman 1 260 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta pienemmät sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimuksista riippuen. Patentoidulla X-Stream-lataustekniikalla Delta 1300 kykenee lataamaan akkunsa verkkovirralla nollasta 80 prosenttiin tunnissa.

Kokoontaitettava ja vesitiivis Ecoflow 110W -aurinkopaneeli on taitettuna noin kahden pizzalaatikon kokoinen ja painoltaan kuusi kiloa. Avattuna aurinkopaneelin mitat ovat 51,4 x 42 x 2 senttimetriä. Paneelia voi myös säätää kannatinalustallaan 0 – 180 astetta, jolloin saavutetaan aina paras kulma tehokkaaseen auringonvalon talteen keräämiseen.

Yksikiteisistä piikennoista koostuva 110 watin aurinkopaneeli voi pitää sähkölaitteet käynnissä keskeytyksettä 110 watin tehollaan. Sillä voi myös helposti ladata Ecoflow Delta 1300 -latausaseman täyteen noin 11 – 22 tunnissa. Aurinkopaneeli on myös yhteensopiva useimpien sähkölaitteiden kanssa MC4- ja XT60-liitäntöjensä ansiosta.

Ecoflown aurinkopaneeleja voidaan myös ketjuttaa toisiinsa, jolloin esimerkiksi neljän aurinkopaneelin kokonaisuudella Ecoflow Delta 1300 -latausaseman voi ladata täyteen jopa 4 – 8 tunnissa auringonvalon määrästä riippuen. Ecoflow Delta 1300 -latausasema painaa 14 kiloa ja mitat  ovat 40 x 21 x 27 senttimetriä.  Latausjärjestelmän käyttölämptila-alue on -20 – +60 astetta.

Ecoflow Delta 1300 -latausaseman ja Ecoflow 110W -aurinkopaneelin  arvonlisäverolliset suositushinnat ovat 1 399 ja 399 euroa.

Lisää: Ecoflow (LINKKI), Delta 1300 -tuotetiedot (LINKKI), 110w-aurinkokenno (LINKKI), esittelyvideo (LINKKI) ja Boston Distribution (LINKKI)