Tamperelaisessa Optofidelityssä vahdinvaihto

Kosketusnäyttöjen testauslaitteita Tampereella valmistavan OptoFidelityn uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Lepistö. Yrityksen edellinen toimitusjohtaja Pertti Aimonen jatkaa hallituksessa ja panostaa aikansa strategiatyöhön.

Lasse Lepistö on työskennellyt yrityksessä lähes sen perustamisesta saakka, ja kuului yrityksen omistajiin ennen kuin se siirtyi kolme vuotta sitten kiinalaisen CYG-konsernin omistukseen.

Tavoitteena jatkaa vahvalla kasvu-uralla. OptoFidelity on toimittanut testausautomaatiota perustamisestaan 2005 lähtien lukuisille tunnetuille kuluttajaelektroniikkavalmistajille pääasiassa USA:ssa ja Aasiassa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Google ja Samsung.

Viime vuosina kasvu on tapahtunut matkapuhelinten kierrätystestereissä sekä optiseen metrologiaan perustuvissa testausjärjestelmissä.  Lasse Lepistön avainosaaminen on linjassa yrityksen tulevaisuuden pääliiketoiminta-alueiden kanssa. Lisäksi yritys kertoi huhtikuussa tehneensä sopimuksen Samsungin laitteiden ja kodinkoneiden tuotekehityksen testausautomaatiosta.

Kuva: OptoFidelityn uusi toimitusjohtaja Lasse Lepistö (vas.) ja hallituksessa jatkava Pertti Aimonen (oik.)