Microchip laajensi verkkojen aikaosaamistaan

Microchip ostaa uusseelantilaisen Tekronin, joka kehittää GPS-pohjaista aikasynkronointiteknologiaa. Kyse on laajennuksesta nykyiseen tarjontaan, jonka Microchip hankki ostamalla Microsemi-yrityksen vuonna 2018.

Parikymmentä vuotta sitten Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa perustettu Tekronin laitteilla voidaan luoda tarkka aikaleima esimerkiksi sähköasemien automaatio-ratkaisuihin ja jatkuvaa NTP-aikaprotokollaa tietoverkkojen ylläpidolle.

”Tekronin ostaminen antaa meille mahdollisuuden laajentaa tarjontaamme älykkäillä energia- ja teollisuusmarkkinoilla”, viestii Randroc Brudzinski, Microchipin taajuus- ja ajoitusjärjestelmien liiketoimintayksikön johtaja.

Microchip on ollut Mikrosemin oston kautta jo viestintä-, yritys-, hallinto-, sotilas- ja avaruussovellusten synkronointi- ja ajoitusmarkkinoilla.

Lisää: Tekron-tiedote (LINKKI) ja Microchipin Microsemi-aikasynkronointituotteet (LINKKI)

Kuva: Tekronin ja Microchipin verkkojen GPS-aikasynkrointilaitteet.