Huimia virtuaali-aaltoja näyttökuutiolla

Virtuaalielämykset ovat tulleet osaksi nykyistä normaalia kaikkialla etäkokouksista virtuaalitapahtumiin. Korealainen Samsung antoi vapaat kädet suunnittelutoimistolla toteuttaa Soulissa sijaitsevalle jättikuutiolle kolmiulotteisen virtuaalielämyksen. Tuloksena syntyi näyttökuutioon esitys, jonka sisällä vellovat korkeat meren aallot.

Uudenlaisen taidepläjäyksen takana on korealainen d’strict, joka hyödyntää edityksessään Samsungin kaarevaa kolmiulotteista Smart-näyttötekniikkaa. Virtuaaliaallot ovat esillä muun videomateriaalin kanssa  Soulin Gangnamin alueella SMTow COEX -kauppakeskuksen eteen rakennetussa näyttökuutiolla.

Näyttötekniikan osalta ei ole kuitenkaan aivan uudesta tekniikasta sillä Soulin näyttökuutio rakennettiin jo 2018. Samaista tekniikkaa on käytössä myös Times Squarella New Yorkissa ja Duomo kathedralissa Milanossa. Samsung haluaa edelleen demota tekniikkaa  Smart-ledinäyttöalustaansa ja tuoda niitä laajemminkin käyttöön eri puolille maailmaa.

Lisää: Samsungin Smart-näyttökuutio (LINKKI) ja video Soulin näyttökuution rakentamisesta (LINKKI) sekä Samsungin julkisten tilojen näyttöjä eri vuosilta (LINKKI)

Kuva: Samsung

 

Katso mainos isompana (LINKKI) – more information (LINK).
Katso mainos isompana (LINKKI) – more information (LINK).