Uuden sukupolven VPN-salausratkaisu

Tamperelaisen Insta Groupin SafeLink on entistä tehokkaampi VPN-laite turvakriittisten organisaatioiden yksiköiden ja toimipisteiden välisen tietoliikenteen vahvaan suojaamiseen. Laite kykenee  jopa 10 Gbps -siirtonopeuteen, joka varmistaa yrityksen mukaan riittävän suorituskyvyn vaativissakin tilanteissa.

Insta Safelink VPN-pöytämalli mahdollistaa turvatut videoneuvottelut eri käyttäjien välillä. Tuotekehityksen myötä uudessa versiossa on keskitytty erityisesti fyysisen turvallisuuden parantamiseen.

Myös turvaominaisuudet, kuten avainten voimassaoloaika ja hallintayhteydet, on päivitetty ja tuotu uudelle tasolle. Uuden sukupolven toteutukselle taataan 10 vuoden elinkaari.

SafeLink -ratkaisulle on saatavilla kokonainen palvelumalli, joka rakennetaan jokaisen asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Uusi ohjelmistoversio mahdollistaa myös kvanttikestävien algoritmien käyttämisen VPN-yhteyksien muodostuksessa.

Salaustuotteiden tietoturvahyväksynnästä Suomessa vastaava Kyberturvallisuuskeskus (NCSA-FI) on myöntänyt Insta SafeLinkTM -VPN-salausratkaisun uudelle versiolle kansallisen hyväksynnän turvaluokalle III (TLIII).

Lisää: Insta Group (LINKKI) ja tuotetieto Safelink (LINKKI)

Kuva: Insta DefSec Oy.